zaterdag 15 december 2018

Hier lezen jullie de laatste nieuwtjes




15 december

Herfst! Maar het voelt als lente. Het is hier zo mooi met al die bloeiende bloemen. De Spaanse margrieten bloeien. De sinaasappelbomen in de omgeving hangen vol. De zon schijnt (25 graden in de zon). Echt genieten hier. En het leuke is: we hebben nog plek om mee te genieten!


 


14 december

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een goed, gezond en gelukkig 2019!
Voor mensen die nog op zoek zijn naar een fijne camper parking in het warme Spanje? We hebben nog plekjes vrij, ook rond kerst en nieuwjaar. Onze camperplek ligt in de natuur van Murcia, vlakbij Cartagena? We horen graag van jullie!





10 december
Van lieve Belgische gasten hebben we deze film gekregen van hun fietstocht rondom SenS sleep. De tocht gaat naar Perín, Los Puertos en Cuesta Blanca. Ze hadden het geluk dat ze bij de ermita de Santa Barbara een processie tegenkwamen. Bedankt dat we deze leuke film mogen delen Kurt en Regina!
https://www.facebook.com/SenS.sleep/videos/2033772816666080/






6 december
Staan we zo maar met de burgemeester van Cartagena en de bestuurders van ons dorp op de foto. De jaarlijkse vergadering met eten van onze buurtvereniging. Wat een bijzondere ervaring. Ook een mooie kerststal in het local social! Leuk voor onze campervrienden als ze lekkere tapas gaan eten in Perín!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten