maandag 18 februari 2019

Veel nieuws


18 februari
Het is bijna carnaval in Cartagena. Van 22 februari t/m 5 maart hebben ze ook dit jaar weer mooie parades! Wij hebben boekjes met het hele programma klaarliggen voor onze camperaars! Net als een plattegrond van de stad en tips voor een mooie (fiets)route ernaartoe!






17 februari
We zijn overdonderd door de vele lieve, fijne reacties en goede tips die we hebben gekregen na ons bericht van gisteren. Enorm bedankt allemaal! We zijn helemaal vol vertrouwen dat het goed komt, ook omdat we een betrokken en enorm goede Spaanse advocaat hebben. Maar al deze reacties, mail, whatsappjes geven ons een fijn gevoel!






16 februari

In oktober hebben we onze vergunning ontvangen. Deze week kregen we te horen dat we een forse boete krijgen voor de periode dat we open waren zonder vergunning. Zijn we niet blij mee, maar we gaan deze boete betalen. Gisteren stond ineens de provincie voor de deur. Ze vonden onze uitrit ineens niet veilig omdat je de weg niet kunt zien. De inspecteur die kwam gaf toe dat het zicht eigenlijk prima was. Helaas kwam hij met een opdracht van zijn baas. Natuurlijk hebben we gelijkonze advocaat gebeld en we horen volgende week meer. We vermoeden dat er iemand bezig is om ons op kosten te jagen, zodat we sluiten. Om dit weekend niet stil te zitten, zijn we aan de slag gegaan met het zicht nog beter te maken en coniferen weg te halen. Het is fijn dat lieve vrienden ons helpen. Ook krijgen we steun van onze verkopers zoals de bakker, de slager en gelukkig ook onze camperaars. We gaan alweer een spannende tijd in. Wordt vervolgd.










Na het snoeien van de coniferen is het uitzicht nog beter.






En een stopbord met stoplijn.


















15 februari
Het was weer gezellig! Het was een rare week met rare berichten voor SenS sleep. Dat delen we binnenkort .. gelukkig helpen leuke campervrienden om samen te genieten.























Geen opmerkingen:

Een reactie posten