woensdag 1 januari 2020

December 2019



31 december
Gezellig!!! En lekker zo’n doorgeefbuffet 😆 Op naar het nieuwe jaar! Fijne jaarwisseling en een gezond, gezellig en gelukkig 2020 gewenst!




30 december
SenS sleep heeft 8 plaatsen en 4 stroomaansluitingen (4A). We staan nu vol (nog tot 1/1) en voor het eerst sinds we open zijn, willen alle camperaars stroom hebben. We merken dat het beter werkt als we vaste tijden gaan aanbieden. Dus vanaf 1 januari kunnen camperaars die stroom nodig hebben gaan kiezen. Van 9.30 tot 21.30 of van 21.30 tot 9.30 uur. We vragen het vanaf nu bij de reservering of als je aankomt. Enne als we niet zo druk zijn, kun je langer aan de stroom staan.De prijs blijft 50 cent per kwh. We hebben weer een nieuwe ervaring opgedaan en veel geleerd. Dat blijft goed!


28 december
We hebben ontzettend mooi weer gehad de afgelopen tijd. Veel warmer dan gemiddeld. Nu is het het weer normaal winterweer en dat is ook heerlijk met veel zon. Het is zo leuk om te zien dat het alweer voorjaar lijkt in onze tuin. Ook één van de amandelbomen staat alweer in bloei! Het uitzicht blijft groen en het is genieten voor de camperaars! Wil je ook komen genieten .. bel/app/mail ons of er een plek vrij is.










23 december
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gezond 2020!
Warme groet van John & Saskia




21 december
Het was weer ongelooflijk mooi vanavond! Het uitzicht vanaf de tennisbaan. Het voelde weer als een (kerst)cadeautje! Samen met de camperaars genoten!











20 december
Het was alweer lekker en gezellig! Het is en blijft gewoon leuk om de aanschuiftafel te doen 😆



19 december
'Warm en stabiel weer tijdens de kerstdagen in Spanje'
Wat een heerlijk kerstcadeau 😍
Klik hier voor het artikel van Spanje vandaag: http://bit.ly/2Mc3m1J






13 december
De zonsondergang was weer prachtig vandaag! Mooi uitzicht rondom de tennisbaan. We hebben nog een paar plekken vrij tot 22 december en na 2/1







8 december
Het weer is weer prachtig vandaag. Geen wolken en veel zon. Iedereen geniet! Vandaag zijn er ook twee kameleons ontdekt. Het blijft leuk. We bereiden ons langzaam voor op de feestdagen! We hebben nog plekken vrij op de tennisbaan tot 23 december en na 2 januari.









4 december

Na drie dagen regen en stevige wind, schijnt morgen de zon weer! Dat zegt de voorspelling. Nu al zin in! Kanniewachte 😆





3 decemberGezellig binnen eten als het buiten regent. Weer lekker gekletst in het Nederlands, Duits en Engels en heerlijk samen gegeten.





1 december
Vandaag hadden we een heerlijk warme en zeer zonnige dag. Dat was echt genieten. Het is hier zo mooi als de zon schijnt. Helaas komt er nu minder weer aan, maar gelukkig hebben we de foto's nog. Bedankt Diny voor het delen van jouw mooie foto's van onze eerste amandelbloemen en ons tuindier de kameleon!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten