maandag 10 augustus 2020

Juli 2020



22 juli
Even een leuk bericht! Als we open zijn op 1 september is het zwembad ook weer geopend voor jullie. De laatste dagen zijn we lekker bezig geweest. Het hek geschilderd samen met Frouk en Reinder (muchas gracias!), het zware kunstgras teruggesleept (nu nog even meten voor de laatste stukjes groen) en we hebben natuurlijk het bad uitgetest (zwaar werk 😉😆). Het water is nu 29 graden graden. Het is nog steeds aangenaam zout water! De ruimte om het zwembad heen is vergroot, dus ook hier is het makkelijk om ruim afstand te houden. Net als op de tennisbaan. Het rustige, prachtige Murcia ... het voelt veilig en het is echt genieten!

Ps Binnenkort een verrassing hier ... nog meer leuk nieuws ...











18 juli

21 augustus zijn we weer te zien op TV! We hadden wel een 2e aflevering kunnen maken met alles wat er na de opnames is gebeurd. Gelukkig gaat het goed met SenS sleep en hebben we zin in het nieuwe seizoen! Hier vinden jullie meer info: https://bit.ly/3hehGE3





15 juli
Het duurde veel langer dan verwacht ... maar eindelijk het nieuwe zwembad is er .. we hebben net de kraan aangezet om het te vullen .. nu maar hopen dat het goed gaat .. spannend! Als alles goed gaat kunnen jullie ook meegenieten vanaf 1 september ... dus duimen maar!






14 juli
We lezen overal dat mondkapjes de toeristen flink afschrikken, maar het valt wel mee. Eigenlijk is er niet veel veranderd. Je mag bij ons in Murcia nog steeds zonder mondkapje sporten in de buitenlucht, dus ook wandelen en fietsen. In winkels moet je nog steeds een mondkapje op en nu ook op straat. Eigenlijk het enige dat veranderd is. Ook is een mondkapje niet verplicht bij het eten/drinken in restaurants en op terrassen. Op het strand en bij het zwembad hoeft een mondkapje ook niet. Murcia is één van de meest voorzichtige regio's. Er zijn nu een paar kleine uitbraken, die komen van besmette mensen op een vlucht uit Bolivia en vluchtelingen die op een bootje aankwamen. Deze mensen zijn allemaal geregistreerd en worden gevolgd. Murcia is rustig, veilig en ruim. Na twee weken Nederland, genieten we hier alweer van het gezonde buitenleven, de mooie natuur en heerlijk eten! Wij gaan 1 september weer open. Bel/app/mail ons gerust met vragen over de situatie in Spanje of om te reserveren! Op onze camperplek garanderen voldoende ruimte tussen de campers! Onze plekken zijn ruim en hebben een geweldig uitzicht! Delen van dit bericht mag!







7 juli
Als er in Spanje kans is op Corona/COVID-19 wordt er gelijk goed gehandeld om verspreiding te voorkomen. Het voelt veilig in Spanje! Er zijn nu 2 piepkleine stukjes waar kans is op verspreiding van het virus. Die zijn nu tijdelijk gesloten voor niet noodzakelijke dingen. Helaas vinden veel Nederlandse media het nodig om Spanje negatief in het nieuws te zetten. Wij zijn nu in Nederland en informeren veel mensen over hoe het er echt aan toe gaat in Spanje. De regels zijn helder en goed op te volgen. Houd 1,5 meter afstand en doe een mondkapje op in het OV en in winkels. Met vrienden en familie mag je gewoon samen op het terras of in een restaurant zitten, zonder mondkapje. Als je van Spanje houdt, kom dan. Het is veilig en prachtig weer. Zeker in ons geliefde Murcia waar de stranden rustig zijn en de natuur overweldigend mooi is.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten