donderdag 2 september 2021

SenS sleep in september 2021 #camper #Womo #Cartagena


22 september
Het is hoogseizoen voor onze vijgen! Ze zijn echt heerlijk dit jaar. We hebben ook weer heerlijke zelfgemaakte jam. Dit jaar hebben we ook jam met een beetje pit. Chilipepertjes uit eigen tuin! Verrukkelijk bij een een stukje belegen kaas. Of de heerlijke geitenkaas uit Tallante die bij ons wordt bezorgd. En de jujubes zijn nu ook rijp en smakelijk. Wil je iets komen proeven? We hebben nog plek voor campers op de tennisbaan!

Warme groet van John en Saskia

www.SenS-sleep.es +34 665541451 (whatsapp) SenS-sleep sens.sleep@gmail.com
#Murcia #Spanje #motorhome #camper #Wohnmobil #womo #ikvertrek
SenS sleep is te vinden op: 
campercontact/Camperplaats (code 62058)
Park4night (ID 106806)
Searchforsites (ID 30691)
Campy












14 september
In september is er in Cartagena altijd een mooi evenement. De strijd tussen de Cartagenen en de Romeinen. Helaas zijn er dit jaar nog geen grote optochten, maar er zijn wel activiteiten in Cartagena. Deze zijn te vinden op: https://puertodeculturas.cartagena.es
Goed nieuws! Alle musea in Cartagena zijn van 17 tot 24 september gratis toegankelijk. 
Vanaf SenS sleep is het ongeveer 10 kilometer naar Cartagena en prima te doen op de fiets volgens onze gasten! We hebben nog plekken vrij op de camper parking en reserveren kan: 
www.sens-sleep.es +34 665 541 451 SenS-sleep sens.sleep@gmail.com








10 september

Dag mooie zon .. een mooie ochtend bij SenS-sleep





9 september

Vandaag kwamen er bijeneters over ons huis. Zo mooi om te zien! Moeilijk om op de foto te zetten, dat wel. Er zijn hier rondom SenS-sleep veel vogels. De afgelopen jaren hebben veel vogelliefhebbers in ons mooie boek aangegeven welke vogels ze hebben gezien. Het boek zit vol stickers nu. Een paar dagen geleden was het er een steenuil op bezoek (foto @Marina). Wellicht was dat hetzelfde uiltje dat we vorig jaar beschermden toen het zijn nest kwijt was! We hebben nog plekken vrij, maar (gelukkig voor ons) is het aangenaam gezellig met de campers die komen!
Reserveren kan en mag! www.sens-sleep.essens.sleep@gmail.com +34665541451













6 september

Gezellig aanschuiven! Zo fijn dat het weer kan bij @SenS-sleep



2 september

We zijn weer open en we hebben nog plekken vrij op de tennisbaan!

Er zijn maar 8 plekken en op elke plek is er zon en vrij uitzicht op de prachtige natuur. Prijs €11,50 per nacht voor max 2 personen en € 10 per nacht bij >30 nachten – extra persoon € 3 p.p.p.n - max 8,5 m (grotere campers passen helaas niet op de tennisbaan). Diverse wandel/fietsroutes op @Wikiloc - diverse lokale leveranciers (brood, vlees, groente/fruit, rijdend supermarktje, vis, (geiten)kaas en meer) komen bezorgen op de camperparking - stroom 4A (je betaalt alleen wat je gebruikt) - zwembad - laden/lossen inclusief- afwasplek – Wifi - huisdieren welkom. We spreken Nederlands, Engels, Duits, Spaans en (een beetje) Frans - winkels-bar-tapas in #CuestaBlanca (1 km),  #Perin (3 km) #Cartagena (10 km), strand #ElPortus (8 km)  

Warme groet van John en Saskia
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten